المقادير :
نصف كيلو دقيق
معلقة صغيرة بيكنج بودر
ماء عادي للعجن
رشه ملح
٣ملاعق زيت
الطريقة.
في بوله ضيفي الدقيق المنخول مع البيكنج بودر وقلبي كويس .
حطي رشه الملح وانزلي بالميه حبه حبه لحد ما تتعجن معاكي عجين طري .
ضيفي الزيت ورجعي اعجني لحد ما الزيت يختفي في العجين.
غطي العجينة بفوطة لمدة نصف ساعة.
هاتي العجين وافردي خليها نصف سم وبواسطة اشكال قطعي وقلي في الزيت الساخن .
تطلع علي ورق ماص لتتشرب الزيت الزائد، وترش بالسكر الناعم.
بألف هنا .
ملحوظة :
ممكن تعملي اقراص وتقلي علي طول المهم توضع في حله فور خروجها وغطيها لو عايزة زاي الفطير طرية تأكلي بيها عسل جبنة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق