طريقة عمل محشي بطاطس بالجمبري - طبخ الست مفيدة

جديد

الأربعاء، 10 أبريل 2019

طريقة عمل محشي بطاطس بالجمبري

المقادير:
1ك بطاطس ص الحجم 
1\2 ك جمبرى مقشر
كمون وكسبرة جافة  وملح
فلفل ا سود
كسبرة خضراء مفرية 
كوب  عصير طماطم 
بصل مبشور وثوم مفرى 
زيت
الطريقة :
تقشر البطاطس وتفرغ من الداخل وتنقع فى ماء وملح 
يتبل الجمبرى بالثوم والبصل والملح والفلفل الاسمر والكمون والكسبرة الجافة
ترفع البطاطس من الماء على ورق ماص ثم تشوح فى قليل من الزيت
تحشى البطاطس بالجمبرى المتبل ويرص فى صينية ويرش الكسبرة الحضراء 
ويضاف عصير الطماطم ثم يزج بالصينية فى فرن حار حتى ينضج .
تقدم مع سلطة طحينة والخبز العربي .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق